Steun de aankondiging van de digitale Belgian Pride: kleur je stoep in de regenboogkleuren!

27 april 2021 The Belgian Pride The Belgian Pride Community

Steun de aankondiging van de digitale Belgian Pride: kleur je stoep in de regenboogkleuren!


Wil je de aankondiging van de digitale Pride mee ondersteunen?


The Belgian Pride zal helaas ook dit jaar niet plaatsvinden met een grote parade in Brussel... Maar niet getreurd: we werken aan een digitaal event dat zal uitgezonden worden op 22 mei.

Iedereen viert dus thuis, op de stoep, binnen of in de tuin, maar steeds binnen de bubbel. Maar het is niet omdat we thuis blijven dat we daarom niet kunnen tonen dat we trots zijn op onze community.

Daarom verdelen we vanaf 26 april stoepkrijt, zodat iedereen op 22 mei de stoep in de regenboogkleuren kan kleuren.


We gaan dit evenement aankondigen in de week van 26 april en we willen jou als belangrijke sympathisant vragen of je deze aankondiging mee wil ondersteunen. Dat kan door een foto te posten waarbij je je stoep alvast kleurt als voorbereiding op de digitale pride.

Hoe kan dat concreet?
Je laat ons weten of je mee wil doen

  • Laat ons ajb jouw postadres weten en we bezorgen jou stoepkrijt in de regenboogkleuren.
  • Je maakt een foto of een filmpje met de boodschap (vrij in te vullen):

« Helaas, ook dit jaar geen échte Belgian Pride in Brussel, maar op 22 mei vieren we de pride thuis met de livestream van de digitale Pride. Ik kan al niet wachten dus ik kleur mijn stoep alvast met de regenboogkleuren. Leg de 22ste dus maar al vast in je agenda en reserveer jouw stoepkrijt op belgianpride.be. #WeCare @thebelgianpride »

  • Je post dit filmpje of deze foto op je sociale media bij voorkeur in de week van 26 april. In de week van 3 mei posten kan natuurlijk ook nog (we weten dat het anders kort dag is, en zouden heel graag met jouw samenwerken aan deze campagne!)
  • We zijn je ongelooflijk dankbaar :-)

Deelnemen aan de digitale Pride?

We willen tijdens de livestream op 22 mei graag 'reportages ter plaatse' uitzenden. Ga jij op 22 mei met je bubbel de Pride vieren? Wil je even 'live' komen in de uitzending om te zeggen hoe jij de Pride viert? Bedankt om dat dan te laten weten.

Deel deze pagina!