The Belgian Pride - Online Party #1

Organised by The Belgian Pride

8 mei 2021
19h30
Online
Gratis
  • Concert / Muziek
  • Optreden
  • Belgian Pride Events

Info

The Belgian Pride gaat online! 

Dit jaar gaat Belgian Pride online door! We zullen een aantal fantastische optredens van LGBTI+ artiesten live streamen vanuit LGBTI+- HORECA hotspots! Muziek, spoken word, online dragshow, dansfeest, zo komt alle regenboogglitter direct op je scherm! πŸŽ‰

De artiesten

19:30 - 19:55 πŸ—£  Camille Pier 

20:00 - 21:00 🎢  Thom LeBlanc 

21:00 - 22:00 🎢  AAguilAA 

Belgian Pride 2021 from Slash9 Productions on Vimeo.

πŸ‘‰ Om deze livestream te vinden, tune in hier, onze Facebook pagina en ons youtube kanaal.

 

De filmlocatie - The Crazy Circle

⚠️ Volgens de huidige maatregelen kunnen we u niet levenden lijve verwelkomen, dus doe mee online!

The Crazy Circle, vroeger een rumbar, is een gezellige bar in Elsene die onlangs in 2019 werd overgenomen door Laïla en Axelle, met als doel de bar om te vormen tot een lesbische en feministische bar, open voor de LGBTQI+-gemeenschap en hun vrienden.

The Crazy Circle is een plaats die diversiteit verwelkomt, een plaats van expressie voor vrouwen en queer artiesten, een bar waar je een biertje of een lekkere cocktail kan drinken tegen een redelijke prijs, een plaats waar je je kan amuseren dankzij de vele concerten, dj-parties, karaoke, cabaret, tentoonstellingen, gezelschapsspellen, kicker,...

The Crazy Circle organiseert veel evenementen samen met Lgbt+ verenigingen (Rainbowhouse, L-Tour, EGOW, Activ'elles, MATCH, ...) en is de initiatiefnemer van de wekelijkse ""Femme Jam"", de enige jam in Brussel voor en door vrouwen en non-binaire personen.

Lees meer!

 

De artiestenprofielen

Camille Pier schrijft en treedt sinds 2012 op onder de pseudoniemen Nestor (in slam) en Josie (in cabaret). Hij is schrijver en performer van gedichten, liedjes en shows die poëzie, humor, dans en queer activisme vermengen.

Momenteel neemt hij een album op voor zijn nieuw muzikaal project "Pierre Rococo", op het kruispunt van muziek, performance en stripverhaal. Sinds 2020 is hij teruggekeerd naar de beeldende kunst om zijn teksten en die van andere auteurs te illustreren, en bereidt hij een stripproject voor. Sinds april 2020 voert hij een poëtisch onderzoek naar masculiniteiten met mannen en mensen die zich met het mannelijke identificeren. De toekomstige werkzaamheden zullen erop gericht zijn andere modellen van mannen weer te geven.

Lees meer!

" Thom Leblanc stortte zich als jongeman in de clubscene. Hij raakte geïntrigeerd door de manier waarop DJ's sonische reizen creëerden. Het zijn deze landschappen die hem ertoe brachten zich te verdiepen in muzikale archieven, met een scherpe focus op house muziek uit de late jaren 90 en vroege jaren 2000. In zijn sets mengt hij genres als Soul, Disco en Afro tot een goed uitgebalanceerd gevoel van opgetogenheid en warmte. " BRUZZ

Lees meer!

 

AAguilAA is een Brusselse DJ die metallic EBM Funk, horror disco, acid-house-breaks en ambient soundscapes draait. Hoofd van de programmering van Vicuna parties en oprichter van FFORMATT in Brussel.

Lees meer!

 

 

 

Overgangsmuziek van bensounds.com

Belgian Pride Online - Volgende evenementen

πŸ—“ Online Party of the 15/05

πŸ—“ Online Panel of the 20/05

πŸ—“ Online Party of the 22/05

Datum en tijdstip

08/05/2021

19h30 - 22h00

Toevoegen aan kalender
Plaats

Online
Online

Prijs
Gratis
Organisator

The Belgian Pride

Deel deze pagina!