The Belgian Pride - Online Party #3

Organised by The Belgian Pride

22 mei 2021
19h30
Online
Gratis
  • Dans
  • Feest
  • Optreden
  • Belgian Pride Events

Info

The Belgian Pride gaat online! 

SPECIALE AANKONDIGING!


Stem om 14:00 al af voor een speciale live show! 
Daarna, ontmoet ons opnieuw om 19:30 voor de Belgian Pride 2021 Online Party #3.

Dit jaar gaat Belgian Pride online! We zullen een aantal fantastische optredens van LGBTI+ artiesten live streamen vanuit LGBTI+-HORECA hotspots! Muziek, spoken word, online dragshow, dansfeest, je vindt alle regenboogglitter direct op je scherm! 🎉

 

>>> SPECIAL LIVE VAN 14u !

Met Philippe Close, burgemeester van de stad Brussel, Tom Devroye (Arc-En-Ciel Wallonie), Eef Heylighen (çavaria), Jean-François Cannot (RainbowHouse Brussel), Laurent Mallet (The Belgian Pride) en Rachael Moore (The Belgian Pride).

 


Dank aan alle vrijwilligers die deze symbolische trots mogelijk hebben gemaakt!

 

>>> LIVE VAN 19:30u !

De artiesten

  • 🗣 Kopano Maroga
  • 👯  De artiesten van Cabaret Mademoiselle
  • 🎶  Rokia Bamba 

👉  Om deze livestream te vinden, stem je af hier, onze Facebook-pagina en ons Youtube-kanaal.

 

De filmlocatie - Cabaret Mademoiselle

⚠️ Volgens de huidige maatregelen van de overheid kunnen wij u niet in levenden lijve ontvangen, dus doe online met ons mee!

Sinds 2017 heeft Cabaret Mademoiselle zich gevestigd als een referentie in het Brusselse nachtleven. Tegen de achtergrond van een cabaret uit de vorige eeuw, geïnspireerd door Berlijn maar zonder de historische reconstructiekaart te willen spelen, wilt Cabaret Mademoiselle een maximum aan genres, dingen en mensen laten zien.

Het is een liefdevolle en creatieve viering van live kunst, humor en cultuur! Verscheidene avonden per week ontmoeten we drag queens, burlesque strippers, circusartiesten, komedianten en muzikanten in een vrolijke kakofonie van volksvermaak.

Wij staan open voor iedereen en zijn voorstander van ruimdenkendheid en verdraagzaamheid, ver van categorieën en etiketten. De sleutelwoorden: plezier, genot en dromen. Wij cultiveren ook een voorliefde voor intimiteit, nabijheid en toegankelijkheid.

Lees meer!

 

De artiestenprofielen

Kopano Maroga (they/them) is performancekunstenaar, schrijver, cultureel werker en mede-oprichter-directeur van de kunstenorganisatie ANY BODY ZINE. Ze wonen momenteel in Brussel, België en werken als curator en gastdramaturg in Kunstencentrum Vooruit in Gent, België. Hun debuut bloemlezing van poëzie, Jesus Thesis and Other Critical Fabulations, werd uitgebracht door uHlanga press in december van 2020. Ze geloven niet dat liefde ons zal redden, maar wel in de kracht van liefde als een wapen van massabouw.

Lees meer

 

 

Het universum van Cabaret Mademoiselle is een liefdesverklaring aan de levende kunsten, aan freakshows, aan vintage, aan de Roaring Twenties of aan disco, een cabaret revisited op een 2.0 manier! Er zijn mannen, vrouwen en alle in-betweens - harig, naakt, of gekleed in lovertjes, zonder geslacht maar met stijl, beurtelings vleselijk, stout of ondeugend, een mix van poëzie, burlesque, circus, drag en comedy!

Voor de Belgian Pride komen niet minder dan tien artiesten van de troupe u glitter, lipsyncs en duizelingwekkende hakken op een presenteerblaadje brengen! Van de jaren 1920 tot de verre toekomst, dit jaar wordt u niets bespaard! Luid, trots, en gekker dan ooit!

Met: Aleksei Von Wosylius, Alvilda, Angèle, Colette Collerette, Edna Sorgelsen, Eve is Sick of Adam, Jean Paul Dance, La Veuve, Mademoiselle Boop, Tiny Djinn.

 

De Brusselse Rokia Bamba besefte pas laat dat ze niet alleen een goede radio-dj was - dat is ze al sinds haar twaalfde, onder meer voor Radio Campus - maar dat ze ook mensen aan het dansen kon krijgen. Ze houdt er vooral van om te mixen op sociaal geëngageerde feestjes. Verwacht groovy hiphop, Afrikaanse ritmes, house en techno. 

Haar geluidsverkenning heeft zich ook verdiept via kunst en theater. Ze haalt haar inspiratie uit geluidsarchieven en dompelt bezoekers/toeschouwers onder in een onverwachte zintuiglijke ervaring. Lees meer!

 

 

 

Datum en tijdstip

22/05/2021

19h30 - 00h00

Toevoegen aan kalender
Plaats

Online
Online

Prijs
Gratis
Organisator

The Belgian Pride

Deel deze pagina!